Телефон: +001 001 001 001
Е-пошта: contact@ourdomain.com
Резервирај маса
Albanian
Македонски
Albanian
Home
Për ne
Produktet
Galeria
Porosit tani
Kontakt
PRODHIMET
Mozzarella
Nuk ka asnjë njëri që nuk ka rënë në dashuri me shijen e parezistueshme të mozzarellës. Ky produkt është bërë nga qumështi i freskët shtëpiak maqedonas, i ngritur në përsosmëri me ndihmën e teknologjisë dhe recetës italiane që përdorim vetëm ne në këtë zonë.
Ricotta
I freskët, i lehtë, i butë, i shijshëm. Përdoret për të mbushur çdo lloj makarone, por është gjithashtu e njohur për prodhimin e ëmbëlsirave, siç është keku i qumështit ricotta. Ideale për kombinim me fruta.
Pecorino
Adhuruesit e djathit të deleve e dinë shumë mirë shijen e tij të fortë të njohur. Përdorni parmixhano të copëtuar për sallatë, ose copa të plota për një kënaqësi më të madhe, zgjedhja është e juaja.
Misto
Djath i fortë nga qumsheshti i lopës dhe deles, i përzier. Për ata që duan të marrin më të mirën nga të dy llojet e djathit, shijen e deleve dhe strukturën e lopës. Nuk ka një kombinim më të mirë, veçanërisht nëse raporti midis të dyve është i balancuar, si në Misto-n tonë.
Mukinë
Djathë i fortë lope, me qumësht lope i pasterizuar, maja, kripë, produkt i thatë në mensë.
Pepenero
Pepenero djathë i fortë lope me piper të zi. I stazhonuar për 20 ditë shpreh shijen e mprehtë pikante. Ideale për të shërbyer si një antipastë.
Djathë i fortë lope me arra
Zgjedhje e shkëlqyeshme për adhuruesit e djathrave me një shije më të butë pasi arra ul përmbajtjen e ndikimit të kripës duke i shtuar origjinalitet strukturës së tij
Prezzemolo
Djathë i fortë me majdanoz. Thjesht shtoni vaj ulliri dhe shijoni specialitetin mesdhetar. Nuk do të keni nevojë për asgjë tjetër!
Cesarina
Djathi që do të lërë një shenjë të veçantë në picën tuaj dhe do ta bëjë atë të dallohet për shijen dhe cilësinë e tij.
Scamorza
Njihet si varianti më pak i yndyrshëm i mozzarellës. Lagështia e ulët në këtë djathë lopë gjysmë të butë e bën atë ideal për pjekje.
Caciocavallo
Nuk ka kuzhinë dhe tryezë pa djathë. Aroma e saj adhurohet nga të rinjtë si dhe nga të moshuarit. Një copë djathë cilësor nuk ka pse të shërbehet me asgjë tjetër - është thjesht një specialitet më vete!
Mozzarella Silano
Nëse jeni një adhurues i picave ose keni një piceri, kjo është Mozzarella që duhet të provoni në picat tuaja. Bëni një ndryshim në përditshmërinë tuaj me Silano.
Primo Sale (Dietal)
Djathë i ri lope me pak yndyrë. Për ata që duan të shijojnë djathin por nuk iu pëlqen yndyra që vjen me të, kjo është zgjedhja ideale për ju.
Pecorino affumicato
Djathë dele i tymosur. Aromë e shkëlqyeshme Pecorino, e përmirësuar nga aroma intensive që rezulton nga procesi natyral i tymosjes. Gourmetët e vërtetë e dinë se çfarë është!
Caprino
Djathrat e dhisë si Caprino janë gjithnjë e më të kërkuara në treg. Cilësi origjinale dhe shije e jashtëzakonshme për gustatorët e vërtetë.
Mucchina affumicato
Djathë lopë i tymosur. Për gustatorë dhe restorante më të sofistikuar që shërbejnë verëra të klasit të lartë .
Peperoncino
Djathë i fortë lope me spec djegës. Nëse e doni ushqimin pikant, ky është djathi i duhur për ju. Ideale nëse shoqqërohet me verë të kuqe cilësore.
Oliva
Djathë i fortë lope me ullinj. Të gjithë e njohim këtë kombinim por nëse përgatiten së bashku, ajo shije e veçantë mesdhetare do të bëjë diferencën.
Mentha
Djathi i fortë i lopës me nenexhik është një recetë e vjetër, të cilën të parët tanë e kanë përdorur shumë kohë më parë në këtë zonë. Qëllimi ynë është të përhapim atë shije freskuese mesdhetare dhe ta rikthejmë në tryezat tona.
Cesarina Affumicata
Kashkavall i tymosur, specialiteti ynë. Ndjeni erën dhe shijen që do t’ju çojë në një udhëtim unik mesdhetar.
Scamorza Affumicata
Ashtu si Scamorza i zakonshëm, ai i tymosur zgjat për 2 javë, por në tym druri të kontrolluar rreptësisht. E mjaftueshme për të bërë një mbështjellje magjike, të hollë dhe të shijshme. Scamorza e butë nga brenda, e shijshme dhe e fortë nga jashtë - një kombinim i parezistueshëm.
Djathi i bardhë i lopës
Djathi më i famshëm dhe më i përdorur si në shtëpi ashtu dhe në ristorante, veçanërisht i njohur si përbërës shtesë në sallatë pasi thekson dhe plotëson shijen e çdo perime.
Caseificio Cesarina Fejzi
Pavarësisht se jeni pronar i një restoranti, apo jeni thjesht një gustator që dëshiron të shijojë cilësi të vërtetë, produktet tona mund t’i gjeni në 3 lokacionet vijuese: Dyqani në fabrikë, Bunjakovec në Shkup dhe Mavrovë, ose porositni tani.
BЁJ POROSI