Informacioni i kontaktit
Nëse kërkoni produktet e Caseificio Cesarina “Fejzi”, pavarësisht se jeni pronar i një restoranti, apo jeni thjesht një gustator që dëshiron të shijojë cilësi të vërtetë, ju mund të porosisni produktet tona KЁTU dhe gjithashtu produktet tona mund t’i gjeni në 3 lokacionet vijuese: Dyqani në fabrikë, Bunjakovec në Shkup dhe Mavrovë
 
Adresa dhe kontakti
Adresa: f. Turçan i Madh, Gostivar
Telefon: +389 70 990 928 / +389 42 366 363
E-mail: c.fejzi@gmail.com
E-mail: contact@fejzi.com.mk
Dyqanet tona
Dyqani te fabrika
Adresa: f. Turçan i Madh, Gostivar
Telefon: +389 990 928 / +389 71 790 091
E-mail: contact@fejzi.com.mk
Bunjakovec, Shkup
Adresa: Bulevar Partizanski Odredi nr. 29 Q.T. Bunjakovec, Suteren
Telefon: +389 72 565 653
E-mail: vivlninaskopje@gmail.com
Tregu i Gjelbër, Shkup
Adresa: Tregu i Gjelbër, Shkup
Telefon: +389 70 502 795
Longe Bar & Restorant Mavrovo
Adresa: Vendbanimi pa sistem rrugor, Mavrovi Anovi
Telefon: +389 42 489 999
Forma e Kontaktit