Emri*
Mbiemri*
Telefon*
E-mail*
Adresa*
Shënoni produktet (me emër)*
Pavarësisht se jeni pronar i një restoranti, apo jeni thjesht një gustator që dëshiron të shijojë cilësi të vërtetë, produktet tona mund t’i gjeni në 3 lokacionet vijuese: Dyqani në fabrikë, Bunjakovec në Shkup dhe Mavrovë, ose porositni tani.

Vetem plotësoni formularin dhe ekipi ynë do t'ju kontaktojë për çdo informacion shtesë.