Информации за контакт
Побарајте ги производите на Касеифицио Цезарина Фејзи Без разлика дали сте сопственик на ресторан, или сте само гурман кој што сака да вкуси вистински квалитет, нашите производи можете да ги нарачате ТУКА  а исто така може да не најдете на следните 3 локации: Продавницата кај фабриката, Буњаковец во Скопје и Маврови Анови. 
 
Адреса и контакт
Адреса: с. Беловиште бб, Гостивар
Телефон: +389 70 990 928 / +389 42 366 363
Е-пошта: c.fejzi@gmail.com
Е-пошта: contact@fejzi.com.mk
Нашите продавници
Продавница кај фабрика
Адреса: с. Беловиште бб, Гостивар
Телефон: +389 70 990 928 / +389 42 366 363
Е-пошта: contact@fejzi.com.mk
Буњаковец, Скопје
Адреса: Булевар Партизански Одреди бр.29 - Т.Ц. Буњаковец, Сутерен
Телефон: +389 72 565 653
Е-пошта: vivlninaskopje@gmail.com
Зелен Пазар, Скопје
Адреса: Зелен Пазар, Скопје
Телефон: +389 70 502 795
Longe Bar&Restaurant Mavrovo
Адреса: Населено место без уличен систем, Маврови Анови
Телефон: +389 42 489 999
Контакт формулар